Concurs Lectia Online

Lectia Online isi premiaza cei mai buni elevi!
             
Deoarece stim cu totii cat de importante sunt stimulentele in activitatea educationala, Lectia Online va oferi premii elevilor cu cele mai bune performante la examenele nationale. Astfel, elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a care sustin examene de evaluare nationala si, respectiv, bacalaureat, pregatindu-se cu profesorii nostri si optand pentru unul dintre programele de studiu Meditatii Matematica evaluarea nationala clasa a VIII-a Romania - avansat, Meditatii Matematica bacalaureat Romania - avansat, Meditatii Economie bacalaureat, admitere in invatamantul superior din Romania, pot obtine unul dintre urmatoarele premii:
               
Premiul I: o tableta Kindle Fire HD 8 GB, ecran de 7 inch; 
Premiul II: un sejur de 7 zile (6 nopti) la munte, pentru doua sau trei persoane (camera dubla), in perioada iulie-septembrie 2015;
Premiul III: un cupon valoric de 100£ (aprox. 500 lei) valabil pentru achizitii de carte in magazinul online Amazon Marea Britanie.
                
Modalitatea de acordare a premiilor este urmatoarea: toti elevii care vor obtine nota 10 la unul dintre examenele mentionate (evaluare nationala clasa a VIII-a sau bacalaureat) si care indeplinesc celelalte doua criterii (timpul si programele de studiu) vor fi recompensati cu premiul I. Premiile II si III vor fi oferite celorlalti elevi, in ordinea descrescatoare a notelor obtinute. Daca niciun elev nu a obtinut nota 10, cele trei premii vor fi acordate in ordinea descrescatoare a notelor obtinute. Daca doi sau mai multi elevi obtin aceeasi nota (diferita de 10), premiile se vor acorda prin tragere la sorti.
Dupa desfasurarea examenelor, pe baza informatiilor furnizate de elevi si verificate de echipa noastra, vom stabili ierarhia castigatorilor si vom oferi premiile binemeritate.

Castigatorii editiei 2015 sunt:
Premiul I: Alexandru O., Iasi (bacalaureat, pregatire la matematica);
Premiul II: Tudor C., Bucuresti (bacalaureat, pregatire la economie);
Premiul III: Ioana I., Bucuresti (evaluare nationala, pregatire la matematica).
Editia din acest an a concursului nostru include si un premiu special (un set de carti in valoare de 300 lei) oferit elevului Filip T., din Arad, pentru locul II obtinut la Olimpiada de Stiinte Socio-Umane, faza nationala, disciplina economie.