Despre plata

                
Plata sedintelor de meditatii se efectueaza online, folosind carduri de debit sau de credit de tip Visa, MasterCard, Discover sau American Express, inclusiv carduri denominate in lei emise de banci din Romania. Puteti opta pentru unul dintre procesatorii de plati Paypal si Shopify. Pentru a creste siguranta tranzactiilor, finalizarea acestora prin introducerea datelor privind cardul dumneavoastra nu este procesata in site-ul nostru, ci in servere securizate apartinand uneia dintre cele doua companii. Deoarece moneda nationala a Romaniei (leul - RON) nu reprezinta una dintre monedele acceptate de Paypal pentru efectuarea de plati, am optat pentru afisarea preturilor si efectuarea tranzactiilor in lire sterline (GBP). In pagina fiecarui produs este afisat si pretul corespunzator in lei.
              
Plata sedintelor de meditatii standard nu se efectueaza in avans, ci exclusiv dupa finalizare. Veti avea la dispozitie un interval de timp de 24 de ore lucratoare, incepand din momentul in care sedinta s-a incheiat, pentru a finaliza tranzactia prin efectuarea platii. Desigur, ne rezervam dreptul de a refuza participarea elevilor care nu au efectuat plati, la sedintele viitoare. In cazul abonamentelor semestriale, plata acestora se efectueaza in prima jumatate a fiecarui semestru.
       
Pentru a finaliza plata, intrati in pagina corespunzatoare sedintei de meditatii desfasurate si apasati butonul rosu "Add to cart", dupa care butonul "Cart" din coltul din dreapta, sus, al paginii. Veti fi redirectionat catre cosul de cumparaturi. Aici, aveti posibilitatea de a opta intre plata prin intermediul procesatorului de plati Shopify (butonul rosu "Check out") si plata prin intermediul procesatorului Paypal (butonul galben "Check out with Paypal"). Daca alegeti prima varianta, veti urma instructiunile afisate in fiecare dintre paginile urmatoare (crearea unui cont, introducerea datelor de facturare etc.). Daca alegeti varianta platii prin intermediul Paypal, la pasul urmator va puteti identifica (loga) in contul Paypal (daca aveti) - Pay with my PayPal account - sau va veti crea un cont nou (in cazul in care nu aveti deja unul) - Create a PayPal account - in serverul acestei companii, utilizând datele de identificare necesare. La platile urmatoare, in cazul in care nu ati avut cont Paypal si l-ati creat acum, va veti putea loga in el alegând prima varianta (veti introduce adresa de e-mail si parola aleasa).
   
Pentru detalii suplimentare, echipa noastra este la dispozitia dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.